Pages

Andai ada gummy bear boleh buat ni tapi kita ada teddy bear cookies je kan

Karut daripada instructables dan bedah kan itu Gummi Bear. Ini salah satu pembedahan ke atas Gummi Bear ini.


"The wealthier Gummi Bears can afford to buy up spare parts from other bears down on their luck. This green bear has managed to amass an incredible collection of bodies from some of the finest athletes in the land. The look may be quite alien to our culture, but this little fella can do cartwheels for days. Dude just doesn't stop!"

Gummi bear yang kaya boleh pergi beli anggota badan daripada bear lain yang nak duit lebih. bear hijau ni mampu beli anggota badan daripada atlet bear yang paling hebat di negaranya. nampak pelik kan tapi dia nie boleh guling bintang untuk berkilo2 meter jauhnya. hebat!

ps: i love karuts.

8 comments:

nooreen.rahman said...

wah, blog da wajah baru! :)

ouT oF My MinD said...

satu apa pun aku tak paham.

DrSam said...

jeli coklah tu budak-budak suka makan tu.

mizzyN said...

nooreen,tukar ikut mood.

oomm, wakakaka.

dr sam, yep.

azyze gomez said...

veh, kedai mamak ade jual ah, tapi versi murah tah sedap sangat tu lah. Alah, dia ada bears, ada bentuk pizza lah, burger lah... ko mesti tau punya.

mizzyN said...

azyze, aku rasa aku tau apa ko maksudkan itu, gumby bear more like it.

azyze gomez said...

gumby bear muahahahah!

kalau 'beruang' gumby itu datang dengan kuda dia sekali belikan kat aku ek :)

(memang nama dia gumby bear ke bebeh?)

mizzyN said...

gumby sebab dia cam gam2 gitu. gumby tu kartun tanah liat hijau tu la.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah