Pages

Kenapa budak tak matang yang kau pilih, sebab kau pun tak matang kan?

Se dua menjak ni aku asyik baca laporan berita pasal orang dewasa dan budak-budak remaja merogol dan mencabul budak perempuan bawah umur dan aku berasa sangat marah. Mereka yang mencabul nie pula jiran, abang, penjaga, kawan-kawan, datuk, bapa sedara dan paling hina bapa sendiri la kepada mangsa. Apa la yang mampu budak tu bagi pada kau selain daripada soket untuk dicucuk? Lagi satu yang bodohnya sebab perbuatan keji mereka ini boleh dikesan balik kepada mereka. Eh bodoh jantan perogol keji ni semua.marah

Aku rasa macam dunia dah nak kiamat bila ini semua terjadi? Tak fikirkah mereka bahawa ada banyak saluran lain yang boleh digunakan untuk melampiaskan nafsu mereka? Tidak fikirkah masa depan kanak-kanak yang mereka terokai itu dan paling penting tidak fikirkah mereka akan akibat perbuatan mereka kepada mereka sendiri?

Kanak-kanak bawah umur yang join sekali merogol budak bawah umur ni, termasuk la gangguan seksual pun sama bodoh. Semua memang tak fikir banyak punya jenis fikir nafsu aje. Ni akibat pengaruh tengok blue video la nie.

Heiii, sambung lagi karang untuk sesi perah perasaan. Tak terlampias amarah aku sebab nak susun cerita ni bukan jam nie boleh keluar juga. Ciao darling.

ps: tajuk macam bebelan bapak gegula atau akubim plak, haha.

10 comments:

Eliz said...

porn & juga tonton di tv memainkan peranan.. sex sells... which is true so sbb tu la kot terpengaruh.. ntah.. perogol its just a sick ppl yg aku rasa patut dihukum dengan mengelectecuted their manhood.. biar padan muka

AchiQue said...

aku pun rs dunia skrg ntahape2ntah. dgn bdk kecik pun bernafsu. Nauzubillah. apa nk jd la..

ouT oF My MinD said...

mari kita sula mereka....hahahhaha

Zurani said...

btol tu nadh..budak2 zmn skg memg very advance.kt sekolah pon da leh nmpk attitude dorg yg ke arh "mcm" tu.knp?slh satu sbbnye skg sng sgt nk dapat sumber2 porno yg x senonoh tu. bnda2 ngarut tuh la yg byk mempengaruhi mindset dorg.

JohnJenin said...

Pakcik setuju dengan Out of my mind. Mari kita rejam dengan batu ramai ramai

azyze gomez said...

aku pernah terbaca somewhere pasal dokumentari sex dolls. alasan the industry adalah : untuk memberi kepuasan kepada 'sex addict' dan geng sekaum tanpa perlu jeopardize manusia sebenar.

bunyi macam idea yang bagus , but terasa keji pulak bila terbayangkan senario pakcik tua mengaktivasikan diri dengan dolls. ewwwww.

mizzyN said...

eliz, aku pun ada gak fikir yang sama electrocutekan aje, nanti jadi cacat la pulak.

achik, entah kan. bengong dunia sekarang.

OOMM, sula, lepas tu panggang.

zura, benda biru kuning ni semua hujung jari je sekarang.

pakcik JJ, ala-ala lancang kuning.

azyze, the problemo is sex dolls tak membantu pun. o no pakcik tua on a sex doll, hahaha tak dapat bayangkan sih.

mizzyN said...

azyze, aku cuba tak nak bayangkan. huhuhu.

DrSam said...

nafsu buta memang tidak mengenal usia. keruntuhan moral masakini memang banyak dipengaruhi oleh persekitaran yang banyak menyajikan halwa 'kelucahan'. Tiada pegangan agama yang mencukupi menjurus minda berfikiran diluar tabii. Tamadun berkembang, minda masih terkebelakang.

yoon see said...

Berita benar macam ini bukan berita baru lagi.
Cuma, sekarang, isu ini semakin menjadi-jadi!
Dulu, bila I kecil, ibuku selalu bagi tau kena jaga diri di mana je.
Orang yang kami kenai pun tak boleh percaya, kenalah berhati-hati, sebab mereka boleh mengambil kesempatan terhadap mangsa bila bila saja.....
Betul! Ini perbuatan yang sangat buruk.....
Ada yang merogol binatang pulak, dah tak boleh harap lagi...

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah