Pages

Tomok is officially One In A Million

Tahniah bro, first time artis rakaman menang dan of course pemenang lelaki pertama juga. Lepas ni boleh letak muka Tomok@Shah Indrawan kat muka depan majalah atau sisipan hiburan media elektronik/cetak/blog dan juga di bawah bawah bantal. Oh ye, moga masuk dalam Cleo's 50 Most Eligible Bachelor kalau tak kawin lagi tahun depan.


From juvenile boy band singer to,

solo male singer and now, one in a million.
Tomok, transform!


Haa, pelagi pergi stadi ye Cik N.
Tata!


x o x o
Mizzy N


ps: aku tak vote pun.

5 comments:

a.b geldofg said...

aku tk tgk pun

T.H said...

ada lipgloss giveaway kat kak emila blog cepat nanti tiada

mizzy N Naderiey said...

saya tengok sambil online.

out of my mind said...

ala...sedeynya tak dpt nk tgk finale

mizzyN said...

repeat kang tengok arr. atau youtube cam biasa, tapi pasang altec lansing sini.

hELLO

hELLO
:D

Followers