Pages

SixtyNine & NinetyNine

Di suatu pagi yang pasca hening masa nak pergi kerja.

AKU : Syokkkan kena urut kat B@ngs@r, dahla half price pas tu tak sakit pulak tu. Badan aku nie pun terasa ringan je banding dengan lepas urut kat Bukit Bint@ng. Kat BB tu macam ko selalu kena, lagi ko kata sakit lagi suka dia nak tekan kuat-kuat.

MYFREN : Yep best la kat situ, nanti kita pergi lagi nak. Ko 69, aku 99.

AKU : Aaaa? xpasti


MYFREN : Nombor orang yang urut ko kat situ le. Yang urut kau 69 dan aku nye 99.

AKU : Oh ya. malu

Pabila sedar aku sengih sendiri dan gelak sorang-sorangtepuktangan. Memang betul minah China mali yang urut kami tu bernombor 69 dan 99. OI AKU, duk fikir benda karut aje.gelakguling

Boleh simpan cerita untuk blog nie, Adoi dah jadi ketagih pulak aku kepada blogging ini. Sedap mengarut sini.

ps: Kalau kat bintang hill aku selalu kena refleksologi kaki dengan anti no.12, aku tak sure sama ada dia urut best atau sebab aku tak familiar dengan pengurut lain.

9 comments:

nooreen.rahman said...

best eh nadh kene urut? aku ni jenis ketawa kalau kene cuit... aku penah kene urut tak abis... sbb geli sngt.. tp org yg urut tu urut aku sbb mak aku suh urutkan aku skali time dia urut kakak aku pas bersalin tu. and mak aku pulak pnah give up urut kaki aku, pasal aku mcm nk tertendang dia... dah la ketawa sekuat hati... aku rasa geli geli lah... kau tak rasa cam tu eh?

mizzyN said...

geli la tapi tahankan aje. aku bleh tahan 95 persen la jadi gelak2 tu memang wajib buat time kena urut. sekali kena urut rasa best gila jadi teruskan diurut.

ouT oF My MinD said...

nnt pi lagi aaa...
simpul biawak aku dh kembali..ingat 66 & 99. not 69...

yoon see said...

Urut itu juga satu cara distress.
Hidup di ibu kota memang kenalah distress sikit:)

Hazrey said...

Tak membuta lagi.

mizzyN said...

yerr kawan2. kena destress, suka la ada orang picit2 legakan otot. 69 mai urut aku.

mizzyN said...

hazrey: mmebuta belum, baru rabun. yuks yuks.

inur said...

hahah.. mmg sedap ngarut kat blog kan Nadh.. aku x sabar nak tunggu July.. baru dpt torn KL.. erks.. ekonomi tak stabil laaa skrg...

mizzyN said...

ok, nanti turun ko roger ye. bleh jumpa dgn syahidah sekali.

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah