Pages

http://ondscene.via.my

Sape-sape suka nak tahu kemalangan terbaru kat kawasan lembah klang nie bolehla jenguk ondscene.via.my yang aku dah link di sini (Blog ni ada imej menghambat jiwa jadi sila senamkan hati-hati/exercise caution hahaha) Sebelum tu aku asyik klik daripada blog minah rempit kelis yang selalu belikan aku reta karun daripada negara-negara di bawah naungan ASEAN seperti Filipina, Indonesia, Thailand dan Outofmymindland (rekaan aku semata), ny-mind.blogspot.com. Bagi merancakkan part otak membaca anda bolehlah membaca nukilan cik azyze bila dia free yang mana jarang berlaku di laman azyze.blogspot.com dan membaca ilhamnya seperti Nafsu Membunuhku yang baru terbit di blognye itu.

Sekian untuk hari ini.

Ciao xoxo, mizzyn.

ps: aku sendiri belum baca Nafsu Membunuhku. Pengsan guling gelakguling. Ok, on the way nak baca malam nie.

9 comments:

a.b geldofg said...

aku ada nafsu lapar dgn nfsu tu je

ouT oF My MinD said...

hahaha...promote blog aku ek.
ada lah tu. ko nak suruh aku beli apa lg..??

beg LV ker? tak yah lah. biar ct sorang pakai dah la...hehehe

DrSam said...

memang meriah berita-berita di K.L dan kawasan seangkatan denannya. TQ

azyze gomez said...

tengkyu tengkyu.
terharu akubila orang buat random act of kindness pada aku *sob sob*

i would return the compliment but kang ko kata aku tak ikhlas plak ahahahahaha :p

so ai tenchu sejuta kali kat you lah ek!

btw,
ko tau tak ogy nak kawen?

deennasour said...

ngeri siot.

mizzyN said...

ab gel: anda memang manusia basic.

oomm: aku nak kasut skechers sepasang.

dr sam: a'ah

azyze: sama sama. random ke?

deenasour: minimisekan page cam aku selalu buat, bila pasti nak tgk baru ctrl + + (zoom in).

JohnJenin said...

Pakcik dah lupa tentang blog on d scene tuh, kini kamu ingatkan balik pakcik dengan imej imej ngeri dalam blog tuh. huhuhu

tapi serius blog ondscene tu lain daripada yang lain. Gambar kalah paper cina.

mizzyN said...

pakcik john, paper cina dasat ke gambarnya? lama tak cek, kena cek balik nie.

Anonymous said...

moncler
Blogger: Kancing Itu Butang - Post a Comment

hELLO

hELLO
:D

Followers