Pages

Facebook vs Friendster

Wah wah wah macam ada peperangan laman jaringan kengkawan pulak. Aku buka facebook pun dah fancy dan di friendster pun sama juga jadinya. Malahan dah boleh nampak update yang sebelum ini terkubur dalam laman sendiri. Contohnya kalau dulu kawan post komen kat gambar kita payah nak trace kecuali kalau cek di email dulu, tapi sekarang nampak dah siapa komen di gambar mana. Hemm, hemmm. Pembaharuan yang hebat ini.

Takpe a friendster dan facebook dia punya peminat lain-lain so boleh kata persaingan yang sihat. Facebook boleh diceburi oleh orang 40 ke atas yang segan-segan nak befriendster.

ps: aku tengok orang2 kat library office aku sangat rajin layan tagged. Akunya myspace dah tinggal kenangan dah dan akan aku try delete karang-karang ni.

0 comments:

hELLO

hELLO
:D

Followers

Mereka Menyinggah