Pages

Sama tak?


javier-bardem-totally-looks-like-jeffrey-dean-morgan

Totally looks alike, dude. kan, kan kan!

Javier Bardem berlakon dalam No Country For Old Men


dan Vicky Cristina Barcelona.


Abang Jeffrey Dean Morgan plak berlakon dalam Watchmen sebagai The Comedian


dan drama medikal Grey's Anatomy



Kalau yang ni pulak looks totally sama tak?


Harapnya saudara dan saudari kenal la sama Donatello ni. Menurut wikipedia dia ialah - Donatello (Purple bandanna and armour) — The brilliant scientist, inventor, engineer, and technological genius. He is perhaps the least violent Turtle , preferring to use his intellect to solve conflicts. He wears a purple mask and wields the bōstaff. He is named after the sculptor Donatello.

Translate sekali, terajin plak. Donatello ialah saintis sangat pintar, pencipta, jurutera dan genius dalam teknologi. Kemungkinannya dia ialah Penyu paling tak ganas antara mereka berempat, kerana dia lebih gemar menyelesaikan konflik secara intelek. Dia memakai bandana kaler ungu dan bersenjatajan bostaff (malas nak translate) Namanya diambil sempena nama pengukir terkenal, Donatello.

Alamak, aku tak de perisai pulak.

ps : Teenage Mutant Ninja Turtles, Heroes in a hard shell, Turtle power! Raphael, Donatello, Michaelangelo dan Leonardo!

ps: update Jumaat@8.21 pm. Gambar atas baru update, ada la perbezaan juga.

4 comments:

azyze gomez said...

terima kasih kerana feature kekasih hati aku JDM.

jangan lupa juga cerita yang cheezy airmata meleleh yang telah catapult JDM dalam arena perfileman dan selebriti antarabangsa : PS I LOVE YOU

although i prefer him in other movies, tapi siapa boleh chelen ke'irishness' dia dalam cerita tu kan..

mizzy N said...

aku ingat ko refer kepada jejaka mati dalam PS ILY tu, tapi rupanya pada William itu ya. Yep, sexy Irish guy! Eh, ko memang suka pada Irish/Scottish macam tu kan heh heh. Ingat Traisnpotting? Ko siap sensor lagi cerita tu :-)

mizzy N said...

Oh memang cheesy la PS i lup u nie. Aku rasa citer ni lompat cepat sangat ke main plot dia. Tak sempat nak tgk Butler masa hidup. Tapi aku tak baca novel dia jadi aku tatau jalan cerita sebenarnya.

azyze gomez said...

Movie sama macam buku gak, memang watak Gerald Butler tu mainly muncul dalam versi post-kematian dia.

more like flash backs la...

macam JDM punye watak dalam Watchmen...

hELLO

hELLO
:D

Followers