Pages

TaLeNtiMe

Aku dah tengok filem Talentime semalam. Tang klimaks dia memang meruntun jiwa sebab lagi sikit je aku boleh menangis hebat, tapi air cond kuat sangat jadi mata aku dehydrated pulak.

Ada beberapa watak yang diwujudkan semata-mata untuk 'prove a point' dan menjadikan usaha menunjukkan tauladannya terlalu beria.
bisingCeritanya panjang stail art movie.penat Suara Aizat sangat sedap! ros Dengar lagu Ore Piya terus rasa nak tengok Rabne Bana Di Jodi lagi.rindu

Bf aku dah tonton masa media preview dulu dan benda pertama aku tanya dia ialah siapa menang Talentime tu? Jawapannya, tonton movie untuk tau! Talentime, perkataan yang cikgu dedolu guna untuk pertandingan menyanyi tapi sekarang guna Bintang Xxxxx dan Idola Xxxxx.

ps : Meruntun - Menarik, menyentak.
Sebarisan minah dan makcik yang duk belakang kami masa dalam wayang bercakap tidak henti-henti. Wayang pulak besar dan tak ramai orang jadi sah sah memang merimaskan. Jadi aku dan Aidaron pun gi pindah duk depan sikit. baru aman damai. Perangai dorang ni macam tengok tv, asyik nak bagi komentari aje. Pergila sewa teater sendiri cam tu!

7 comments:

Eliz said...

wahahah belom ko tgk wayang ngan kawan aku.. tgh shyok tgk citer suka bertanya soalan ahaha aku buat bodo jerrrrr

mizzy N said...

teruskan buat bodo yeah. ada satu masa tu tgk wayang, satu baris audience ni asyik nak gelak aje. Pebenda tah yang kelakar sangat.

nooreen.rahman said...

wah best ye? hurm :)

ouT oF My MinD said...

aku memang nak lempamg-lempang je atittude orng bodoh bangang yg xtau adap dlm wayang....ada sorang jantan mangkuk nie...tak habis2 dok gayut tepon masa cita talentime nie.
woi...nak gayut...pi la tmpt lain. aku bukannye nak dgr dialong go bergayut...

mizzy N said...

setujuuuuu! sopan la sket.

akubisikdisini said...

so...kire-kire..talentime is worth to watch la...horreyyyyhh!!!!!

mizzy N said...

yes darling akubisikdisini

hELLO

hELLO
:D

Followers