Pages

Krispy Kreme - apekebenda donut nie.

This donut looks yummy that I had to buy too!


Sekali ko gula dia manis mengalahkan gula sejuk kat kuih keria.
Ini perasa apa tah ini namanya. Biskut & Krim?


Krispy Kreme boleh dijumpai kat Brjya Tms Squyare.

14 comments:

yoon see said...

sedap nay!
mizzyN, you beli satu je, cukupke?
I lapar ni, macam nak makan superlah.
Betul ni, I pergi bancuh milo je lah!

yoon see said...

Tms Squyare, I pun pernah pergi sekali saja:(
Never mind, I nak cari masa pergi!
When are you going again mizzyN?

Hana Kamaruddin said...

nad..mkn manis2 nnt kencing manis..huhu..

azyze gomez said...

oh no nadh.
aku pun takleh masuk any of the current 'donut hip'. manis yang amatttttt! tapi krispy kreme punye original glazed donuts aku suke. heaven sangat. but i had my first KK in Manila, so aku tatau la kalau kualiti dia berbeza dengan the local ones ke tak.

hihi :)

mizzyN said...

yoon see, i bought another one, it was chocolate topping i think.

hana, aku kena cek gula dalam darah ke? hihi

azyze, memang manis amat. lagi satu punya donat yang ada kedai kat low yat plaza tu pun sama je. tapi kilauan coklat dia memang nak suruh dibeli. tapi bila makan dalam gelap sama aje rasanya.

mizzyN said...

yoon see, i usually visit that Square unannounced. Hahha!

JohnJenin said...

mizzyN,
So macam mana Krispy Kreme? Mencapai standard donut donut sedap Malaysia x?

AchiQue said...

aku baca kat manentah yg dia tak gemar donut ni pasal krispy. tak lembut macam donut biasa. aku pun mcm tak ske je mkn donut krispy. hehe..

mizzyN said...

pakcik, setakat dua biji yang saya makan manis sangat. try lagi sedulang dua baru boleh judge. siapa nak belanja?

achik, ko nie pernah makan ke donat krispy. ekceli aku pun baru je makan donat kedai krispy nie, selalu makan donat 3 seringgit je.

DrSam said...

If it looks good, it must tastes good too.

AchiQue said...

donut sedap pada aku ialah donut yg lembut & gebu. kalau krispy tak nama donut tak?

mizzyN said...

dr sa, hmm.. that depends i think. like kentaki ayam goreng sometimes tak sedap pun tapi rupa menggiurkan.

achik, haha! boleh rasionalkan macam tu?

nooreen.rahman said...

nadh, krispy ke donat dia? aku makan cam lembut semacam je... aku mkn yg glacier tu. sedappppppppppp nk mampus je aku rasa. tak tau tang mana yg krispy.. :) and big apple pun pujaan hati ku.. aku ske sumaaaaaaaa je la.. sbb lembut! of course! :) tp yg kau nye ni krispy kot? ha ha

mizzyN said...

aku makan donat kat kedai kripsy kreme. tak perasan plak kripsy ada ke tak. haha donat big apple ada la dua kali aku rasa,

hELLO

hELLO
:D

Followers